Elevspel. Se

22 oktober 2019 0852. Det funkar när man har tråkigt.


Elevspel

Klicka sedan på det verb som passar bilden bäst bland de tre du har att välja på.

. 30 september 2021 1605. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Matematik. Det ena kortet i ett par är ett uttryck två faktorer och det andra kortet som hör ihop med det första är produkten av de två faktorerna.

Spelen passar förskolan grundskolan och ändå upp till gymnasiet. Web elevspel BIGBRAIN KIDS. Dator och media är en allt viktigare kunskap att behärska.

5 oktober 2019 0846. 5 april 2022 1127. 4 oktober 2022 0909.

28 mars 2022 0915. Först stora bokstäver där det svenska alfabetet delats upp i tre grupper sedan små bokstäver i samma gruppering och slutligen stora och små bokstäver blandat. Du måste skriva det rätta svaret själv.

Web Jag gillar elevspel men det är bra för att lära sig. När fröken säger att man ska jobba med elevspel blir man riktigt glad. Behärskar du bokstäverna och kan du ordningen mellan bokstäverna i alfabetet.

Visas inte - endast för svar Kommentar. Läs sedan de tre verben som står under bilden. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Franska.

Web Logga in på Elevspel för att se dina framsteg få fler funktioner och spara dina kunskapspoäng. Mattespel som lär dig siffror och att räkna. Spel som lär dig läsa och skriva.

Träna på att läsa och skriva veckodagarna på engelska. Du skall hitta de par som hör ihop. 30 mars 2022 1825.

Jag gillar ert spel. Web Elevspel är en gratis lärplattform som ger elever pedagogiska spel och rolig utbildning i skolan och hemma. Web elevspel e kul och jag lär mig mycket om digitala klockan som jag inte kunde förut.

Om du skriver fel får du försöka igen tills du hittar det sökta ordet eller meningen. Med dessa lekfulla spel övar du upp din kunskap i svenska språket. Om du hittar rätt ord kan du fortsätta till nästa bild.

Här har vi samlat alla spel inom ämnet Dator och media. Du lär dig matematik genom lek i dessa spel. Öva upp den grundläggande taluppfattningen med en abakus eller öva på de fyra räknesätten i matte.

Web Instruktioner till Multiplikationsmemory. 11 november 2019 1256. Det är lite svårt men jag lär mig snabbt.

Detta matematikspel för att träna multiplikationstabellerna eller att räkna gånger är gratis och spelas online. Web Bli bättre på multiplikation med detta spel för elever. Det är roligt och lärorikt fem.

Nu när det är 1 vecka tills skolan börjar det är sommarlovså får jag lite extra träning. Web Spela och träna Prioriteringsregler i Matematik gratis. Spela alla lärorika skolspel online utan inloggning.

Lär dig på 13 nivåer. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Svenska. Franska är ett av de största romanska språken och räknas som världsspråk.

Enkel inloggning via e-post eller Google Skolfederation eller Skolon. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel. Detta kan hjäpla dig veta alfabet.

Öva ordklasserna verb substantiv och adjektiv i detta svenskaspel. Det var svårt när man skulle skriva bokstäverna backlänges utan att man kunde se bokstäverna men annars roligt. Web Elevspel är bra men man lär sig inte så mycket kan finnas svårare nivåer.

10 februari 2022 0934. Välj ämne för att få en lista med alla spel inom det skolämnet. Ta chansen och spela dessa franskaspel så att du kan tala läsa och skriva franska.

Visas inte - endast för svar Kommentar. Väldigt bra spel. Har svårt att se bokstäverna F liknar E väldigt mycket.

Web Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel. Web Se på bilden vilket vanligt svenskt verb som söks. Web Nivå 2 5 8 13 16 20 23 26 29 34 Frågor med fritextsvar - På varje nivå får du upp till tio frågor med eller utan bild video och ljud.

Lär dig på 10 nivåer. Lär dig på 4 nivåer. 6 augusti 2022 1924.

Annars är det ganska roligt. Övningar på att använda de olika prioriteringsreglerna. 20 september 2022 1236.

Web Så här tränar du bokstavsljud I detta spel gäller det att lyssna på hur en bokstav ljudas och sedan hitta den bokstaven bland de tre knapparnaSpelet är uppdelat på nio nivåer. Jag älskar elevspel för att det är en rolig apphemsida. 1 juni 2022 1036.

Jag tycker om elevspel det är. Web Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel.

Ett spel för att öva hantering av negativa tal. Visas inte - endast för svar Kommentar. Web Spela och träna Negativa tal Huvudräkning och Tallinjen i Matematik gratis.

Web Spela och träna Ordklasser Verb och Substantiv i Svenska gratis. Web jag gillar elevspel det är för man kan öva på elevspel. Vilket av verben passar bäst in på bilden.

Web Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel. Web Spela och träna Läsa Skriva och Veckodagar i Engelska gratis. Lär dig på 3 nivåer.

Vi har 26 spelämnen att välja mellan. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel. Web Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel.

13 mars 2019 1258. Öva dina färdigheter i dessa spel. Detta spel är jätte roligt jag.

Sortera på hur populär spelen är hur nya de är. Spelen passar förskolan grundskolan och ändå upp till gymnasiet. Hej jag gilar eratt spel.

På varje nivå i detta memory får du 20 kort. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel.


Descarga De Apk De Elevspel Para Android


Elevspel Utan Reklam Iktsidan


Elevspel Se Mizz Sairah


Elevspel Se Competitors Top Sites Like Elevspel Se Similarweb


Memory Spela Gratis Hjarngympa Elevspel


Leeads Blogg Leeads Presenterar Stolt Elevspel Se


Hjalp Barn Med Studierna Pc For Alla


What Type Of New Media The Teachers Use In Their English Teaching 12 Download Scientific Diagram


Lankskafferiet Teman Spel Lek Och Lar Spel Lek Och Lar


Elevspel Se Enheten For Flersprakighet Och Integration


Svenskaspel Www Elevspel Se Skolmagi Nu


Digitala Redskap By Bitte Andreasson


Kunskapsspel For Barn For Barn Barn Utbildning


Ordklasser I Svenska Gratis Spel Elevspel


Elevspel6 Neueste Version Fur Android Download Apk


Elevspel Apk Download For Android Latest Version 1 4 Se Elevspel Elevspel


Elevspel Gratis Kunskapsspel For Elever

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel